Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un alpinist utilitar care monta o reclamă a căzut în gol de la etajul 10 al unui bloc din Oradea

Un alpinist utilitar care monta o reclamă a căzut în gol de la etajul 10 al unui bloc din Oradea. Bărbatul nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

de Redactia Observator

la 09.05.2018 , 12:25

Un alpinist utilitar care monta o reclamă a căzut în gol de la etajul 10 al unui bloc din Oradea Un alpinist utilitar care monta o reclamă a căzut în gol de la etajul 10 al unui bloc din Oradea

Un alpinist utilitar care monta o reclamă a căzut în gol de la etajul 10 al unui bloc din Oradea. Bărbatul nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

"Apelul a fost primit, în dispeceratul medical, în jurul orei 10:10, sesizând că o persoană a căzut de la nivelul etajului 10 a unui bloc de locuințe, de pe strada Corneliu Coposu. La fața locului s-a deplasat de urgență echipajul de terapie intensivă SMURD Oradea, însă din nefericire pentru victimă nu s-a mai putut face nimic, medicul constatând decesul acestuia.", a declarat maior ISU Crișana, Camelia Roșca, pentru Bihon.ro și Jurnal Bihorean.

În urma anchetei, polițiștii urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Articolul continuă după reclamă

"La fața locului s-au deplasat polițiștii de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și polițișitii Serviciului Criminalistic pentru a efectua cercetarea la fața locului și a stabili condițiile și împrejurările în care s-a produs evenimentul:", transmite comisar IPJ Bihor, Alina Dinu.

Din cauză că alpinistul se afla în timpul serviciului, au fost sesizați și reprezentanții ITM Bihor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Un alpinist utilitar care monta o reclamă a căzut în gol de la etajul 10 al unui bloc din Oradea