Antena Meniu Search
x

Un bărbat l-a tăiat cu cuţitul pe un alt lucrător, la un depozit din Mogoşoaia. Un poliţist a fost rănit - surse

Un bărbat care lucra într-un depozit din Mogoşoaia l-a ameninţat pe un coleg cu cuţitul, după care l-a rănit pe acesta în zona piciorului, precum şi pe un poliţist chemat la intervenţie.

de Redactia Observator

la 13.05.2022, 21:04

Un bărbat l-a tăiat cu cuţitul pe un alt lucrător. Un poliţist a fost rănit - surse
Un bărbat l-a tăiat cu cuţitul pe un alt lucrător. Un poliţist a fost rănit - surse - Shutterstock - fotografie ilustrativă

"La data de 13 mai a.c. în jurul orei 13: 22 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, un angajat al unui depozit din Mogoșoaia amenință cu un cuțitul pe un alt angajat. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Buftea, care au identificat agresorul, acesta având asupra sa 2 obiecte tăietor ascuțite", a informat poliţia.

Agresiunea a avut loc în depozitul din Mogoşoaia

Polițiștii au reușit imobilizarea bărbatului agresiv, însă în timpul procedurii de imobilizare a agresorului, atât victima cât și unul din polițiști au fost răniti ușor, echipajul medical prezent la fața locului acordându-le îngrijiri de specialitate.

"La acest moment polițiștii desfășoară activități specifice pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun", mai spun autorităţile.

UPDATE 18:10. "În acest moment, prioritatea noastră este sănătatea colegului nostru, care a primit îngrijiri medicale adecvate și care se recuperează cu bine. O investigație a fost deschisă asupra situației, iar autoritățile competente fac verificări în acest sens.", a transmis reprezentantul depozitului pentru Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un bărbat l-a tăiat cu cuţitul pe un alt lucrător, la un depozit din Mogoşoaia. Un poliţist a fost rănit - surse