Antena Meniu Search
x

Un asistent de la Spitalul Judeţean Brăila, acuzat că ar fi agresat sexual o adolescentă de 15 ani în timpul şedinţelor de recuperare

Situaţie şocantă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila. Un asistent a fost acuzat că ar fi agresat sexual o adolescentă de 15 ani, în timpul unei şedinţe de recuperare medicală.

de Redactia Observator

la 09.05.2023, 15:49

- Arhivă

Un asistent de la Spitalul Judeţean de Urgenţă este acuzat că ar fi agresat sexual o minoră în vârstă de 15 ani în timpul unei şedinţe de recuperare medicală, în cauză fiind deschis dosar penal pentru agresiune sexuală, informează IPJ Brăila.

"La data de 4 mai, Poliţia Municipiului Brăila a fost sesizată de o minoră în vârstă de 15 ani, din oraşul Însurăţei, cu privire la faptul că ar fi fost agresată sexual. Conform sesizării, la data de 3 mai, în timpul unei şedinţe de recuperare efectuată de un asistent-specialist în vârstă de 36 de ani, din Brăila, ar fi fost agresată sexual de către acesta. În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală", se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Brăila, potrivit Agerpres.

Minora suferă de scolioză şi efectua o serie de şedinţe de recuperare medicală la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Un asistent de la Spitalul Judeţean Brăila, acuzat că ar fi agresat sexual o adolescentă de 15 ani în timpul şedinţelor de recuperare