Antena Meniu Search
x

Video Un ATV a luat foc în mers, la Pitești. Tânărul care-l conducea s-a salvat în ultima clipă

Momente tensionate, ieri, în Piteşti. Un ATV a luat foc în mers, iar tânărul care îl conducea a reuşit în ultima clipă să tragă pe dreapta şi să scape cu fuga. A urmat apoi o misiune dificilă pentru pompieri. Rezervorul vehiculului era plin, iar acesta rămăsese la mică distanţă de mai multe imobile. Puţin a lipsit ca flăcările să se extindă la casele din jur.

de Redactia Observator

la 17.08.2021, 08:35

Vezi și

Martor: Doamne, plecaţi de acolo! Doamne fereşte! De ce stă lumea aia aşa? 

ATV-ul care a ars pe strada intens circulată din Piteşti era nou nouţ. Proprietarul spune că nu avea nici 700 de kilometri la bord. Ieri seară, a ieşit să facă plinul, dar la scurt timp după ce a plecat din benzinărie, partea din faţă s-a aprins. A apucat doar să tragă pe dreapta şi, după ce şi-a înhăţat actele, a luat-o la fugă. 

Tânăr: Ca o torţă. A ieşit fum, fum, şi din faţă, şi din spate. A ars cu flacără deschisă. 

Până ca tânărul să se desmeticească, mai multe persoane sunaseră la 112. În special locatarii caselor care, ieşiţi la geam, au văzut cum incendiul se manifeta la câţiva metri de locuinţele lor. Aceasta a fost şi prima grijă a pompierilor veniţi la intervenţie. 

Bogdan Picurici, ISU Argeș: Putea să explodeze, dar cel mai mare pericol, putea să fie de extindere la locuinţele din vecinătate. 

Din fericire, rezervorul plin nu a explodat, iar pompierii au reuşit să stingă flăcările în câteva minute. Casele nu au apucat să fie afectate. Acum, tânărul care a rămas fără ATV vrea să ceară despăgubiri firmei de unde a achiziţionat vehiculul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un ATV a luat foc în mers, la Pitești. Tânărul care-l conducea s-a salvat în ultima clipă