Antena Meniu Search
x

Video Accident între 3 autoturisme pe DN 7, în Argeş. O maşină a luat foc

Un accident rutier în care au fost implicate trei maşini a avut loc, luni după-amiază, pe DN 7, în județul Argeș. Una dintre maşini a luat foc.

de Mihaela Uretu

la 16.08.2021, 14:17

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Accidentul s-a produs în apropiere de localitatea Drăganu, pe şoseaua Piteşti-Vâlcea. Din cele trei maşini implicate în accident, una a luat foc. Din fericire, nu au existat victime. La locul intervenției au ajuns pompierii cu o autospecială de stins incendii, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD

Andreianu Codruț-Alexandru via Fii Observator: Accidentul a avut loc înspre Râmnicu Vâlcea. Drăganu, acum a sosit poliția. Am ajuns și sunt 3 mașini lovite. Se aud și niște explozii. O maşină este scrum, 2 sunt puțin mai rău avariate și una a plecat și era lovită doar în laterală. Probabil a fost în benzinărie, a încercat să iasă, a depășit cineva și cred că așa s-a întâmplat. Accidentul a fost între maşina neagră și cea care ardea, una dintre ele a fost pe contrasens. Cealaltă a încercat să evite și astfel a intrat în camion. 

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri zeci de minute.

- Ştire în curs de actualizare - 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Accident între 3 autoturisme pe DN 7, în Argeş. O maşină a luat foc