Antena Meniu Search
x

Video Un autobuz a luat foc în mers, la intrare în Șura Mare, Sibiu. Transporta 30 de muncitori și venea de la Mediaș

Un autobuz în care se aflau cel puţin 30 de oameni a fost cuprins de flăcări, în această dimineață, pe DN14, la intrarea în localitatea Șura Mare din județul Sibiu. Vehiculul a ars aproape în întregime, iar călătorii au reușit să iasă în siguranță. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.02.2021, 07:58

Un autobuz a luat foc în mers, la intrare în Șura Mare din Sibiu. Transporta 30 de muncitori și venea de la Mediaș Vezi și

Potrivit ISU Sibiu, la ora 5.40 pompierii militari au fost solicitați să intervină de urgență la întrarea în localitatea Șura Mare pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al unui autocar.

La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Autobuzul venea de la Mediaș și transporta aproximativ 30 de muncitori. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. În urma incendiului violent, acesta a fost distrus în proporție de aproximativ 80%.

După ce intervenția pompierilor s-a încheiat, traficul rutier a revenit la normal.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric la compartimentul motor.

Ce spune ISU Sibiu

"În jurul orei 5:40, pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au fost solicitați să intervină de urgență la întrarea în localitatea Șura Mare pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al unui autocar.

La fața locului s-au mobilizat prompt, 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă precum și 1 echipaj SMURD. La sosirea forțelor la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la întreg autocarul.

Din informațiile primite de la fața locului, cca 30 persoane care se aflau în autocar pentru a fi transportate la serviciu s-au autoevacuat în siguranță până la sosirea echipajelor de pompieri, acestea fiind preluate de un alt autocar. 

Incendiul a fost lichidat în scurt timp de către pompierii militari, fără probleme. A ars autocarul în proporție de 80%.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric la compartimentul motor".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Un autobuz a luat foc în mers, la intrare în Șura Mare, Sibiu. Transporta 30 de muncitori și venea de la Mediaș