Antena Meniu Search
x

Video Un autobuz din Braşov, răsturnat în râpă: şoferul coborâse din el, la capăt de linie. Explicaţia oficială: "A plecat maşina din loc"

Un autobuz al societății care gestionează transportul public de călători din Brașov s-a prăbușit într-o râpă. Era oprit la capăt de linie, într-o zonă cu relief accidentat, iar şoferul coborâse din el. Într-o clipă, acesta a luat-o la vale şi a rămas suspendat, jumătate în râpă, jumătate deasupra şoselei.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 21.09.2021, 09:04

Vezi și

Totul s-a întâmplat aseară, după ora 19:00, în zona Pietrele lui Solomon, la capăt de linie. Şoferul coborâse din autobuz, care a luat-o imediat la vale şi s-a oprit în râpă. "Urcam pe drumul vechi și am auzit o bubuială. Mai devreme când eram în staţie, şoferul stătea de vorbă cu cineva, cu un pasager care fuma", spune un localnic. E nevoie de două vehicule pentru tractare grea, pentru ca autobuzul să poată fi repoziţionat din albia pârâului înapoi pe asfalt.

Nimeni nu poate spune, deocamdată, dacă autobuzul s-a pus în mișcare din cauza unei defecțiuni tehnice sau din eroarea șoferului, care ar fi uitat să tragă frâna de mână. "A coborât din maşină, a încercat să decupleze contactul general şi a plecat maşina din loc. Important este că nu sunt victime, important este că toată lumea este în regulă, ne străduim să degajăm drumul cât mai repede", a declarat Marian Geman, director RAT Braşov. După aproximativ două ore, autobuzul a fost scos din râpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un autobuz din Braşov, răsturnat în râpă: şoferul coborâse din el, la capăt de linie. Explicaţia oficială: "A plecat maşina din loc"