Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un autocar al MAI a făcut SLALOM în trafic şi a evitat la milimetru impactul cu un TRAMVAI - VIDEO

Scene incredibile în traficul din Bucureşti! Şoferul unui autocar al Ministerului de Interne a făcut slalom printre maşini şi a evitat un grav accident.

de Redactia Observator

la 09.11.2017 , 13:52

Un autocar al MAI a făcut SLALOM în trafic şi a evitat la milimetru impactul cu un TRAMVAI

Scene incredibile în traficul din Bucureşti! Şoferul unui autocar al Ministerului de Interne a făcut slalom printre maşini şi a evitat un grav accident.

Şoferul autocarului MAI a fost filmat de un alt şofer cu camera montată pe bordul unui autoturism. Pe imagini se poate observa cum şoferul autocarului circulă cu viteză pe şinele de tramvai, iar la un moment dat trage brusc de volan pentru a evita impactul frontal cu un tramvai care circula din sens opus.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"In urma aparitiei in mediul on-ine a imaginilor cu autospeciala(autocar) inmatriculata cu numere MAI, facem urmatoarele precizari: Autocarul apartine structurii centrale a jandarmeriei si la acest moment se fac verificari pentru a se stabili identitatea conducatorului auto, urmand a fi aplicate masuri legale", se arată într-un comunicat al MAI.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Un autocar al MAI a făcut SLALOM în trafic şi a evitat la milimetru impactul cu un TRAMVAI - VIDEO