Antena Meniu Search
x

Update Un autocar cu 16 persoane s-a răsturnat în Caraș-Severin. A fost activat Planul Roșu de intervenție

Un autocar în care se aflau 16 persoane s-a răsturnat în localitatea Forotic din județul Caraș-Severin, pe Drumul Național 57. Autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 11.02.2021, 17:14

autocar răsturnat în localitatea Forotic
Accident în Caraș-Severin, un autocar cu 16 pasageri s-a răsturnat - ISU Caraș-Severin
  • Misiunea de salvare este în dinamică, au transmis autoritățile locale

Update 17:10: În urma evenimentului au fost transportate la spital șase persoane, rănite ușor. La ora 16:50 a fost dezactivat Planul Roșu de Intervenție.

Update 17:05: În eveniment sunt implicate 16 persoane, dintre care cinci persoane rănite ușor sunt transportate la Compartimentul Primiri Urgențe Oravița, iar celelalte 11 persoane sunt încă în evaluare medicală la locul evenimentului.

Știre inițială:

Având în vedere numărul de persoane implicate, pentru gestionarea eficientă a intervenției, a fost activat Planul Roșu la nivelul județului Caraș-Severin.

Citește și:

Pentru acordarea asistenței medicale de urgență intervin o autospecială pentru transport victime multiple, două ambulanțe SMURD și trei ambulanțe din cadrul Serviciul Județean de Ambulanță.

Tototdată, în sprijinul echipajelor se află și două mașini de stingere. Misiunea echipajelor de salvare este în dinamică.

*Știre în curs de actualizare

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un autocar cu 16 persoane s-a răsturnat în Caraș-Severin. A fost activat Planul Roșu de intervenție