Antena Meniu Search
x

O imagine dureroasă: mama se uită neputincioasă la copilul său, mort în accidentul de pe centura Iaşului

Un tânăr de 23 de ani a murit, miercuri seara, într-un accident rutier produs pe centura Iaşului, în localitatea Uricani. Băiatul era singur în maşină când a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de zidul de beton de pe marginea drumului.

de Redactia Observator

la 11.02.2021, 16:42

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

În urma impactului, bucăţi din autoturism au fost împrăştiate pe şosea, iar imaginile filmate la locul tragediei arată că acul kilometrajului s-a oprit la 120 km/h. Băiatul a murit în scurt timp, în ambulanța SMURD.

La scurt timp, la locul accidentului au sosit părinţii băiatului. Mama lui Tudor a avut nevoie de intervenția echipei medicale, scrie BZI, femeia fiind stabilizată de către echipajul Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD).

"Nu era mașina lui, o mai împrumuta câteodată de la socrul meu. Mi-a spus că iese cu niște prieteni apoi se duce acasă, locuia într-o garsonieră", a declarat tatăl tânărului.

Momentul în care mama îşi vede fiul decedat

"O imagine dureroasă: susținută de medicii SMURD, mama se uită neputincioasă la copilul său, mort în accidentul de la Uricani. Este vorba despre mama tânărului de 23 de ani, care și-a pierdut viața in accidentul de miercuri seară, de pe șoseaua de centură a Iașului. 

Tânărul de 23 de ani, unul dintre cei mai buni informaticieni din Iași, se afla la volanul unui Ford. Mașina ar fi scăpat de sub control și s-a izbit violent de un parapet. Băiatul a murit în scurt timp, în ambulanța SMURD. 

La scurt timp, la locul accidentului au sosit într-un suflet, părinții băiatului. Mama tânărului  a suferit un șoc din care greu își va reveni, el fiind unicul copil al parintilor", a transmis pe Facebook Asociația pentru Protecția Rutieră "World Street".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tudor lucra ca Software Engineer la Bitdefender, potrivit informațiilor de pe profilul său de Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » O imagine dureroasă: mama se uită neputincioasă la copilul său, mort în accidentul de pe centura Iaşului