Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un autocar cu zeci de oameni la bord, între care mulți copii, s-a ciocnit cu un TIR pe "Drumul Morții", în Bacău

Un autocar în care se aflau 76 de persoane s-a ciocnit cu un TIR, noaptea trecută, pe Drumul European 85, în judeţul Bacău. Accidentul, care a avut loc în localitatea Dumbrava, a alarmat imediat autorităţile băcăuane din cauza numărului mare de persoane implicate. Autocarul venea din Bulgaria și se îndrepta spre Ucraina.

de Redactia Observator

la 09.07.2022, 09:57

Vezi și

Un autocar care venea din Bulgaria și se îndrepta spre Ucraina, cu 76 de pasageri la bord, s-a ciocnit cu un TIR, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe drumul E85, în județul Bacău. 

Potrivit ISU Bacău, accidentul a avut loc în localitatea Dumbrava.

Autocarul venea din Bulgaria și se îndrepta spre Ucraina

La faţa locului au fost trimise mai multe ambulanţe şi echipaje SMURD, dar şi o autospecială de preluare a victimelor multiple. Din fericire, însă, majoritatea călătorilor n-au păţit nimic. Au fost doar două victime, un adult şi un copil, care au fost duse la spital cu răni minore.

În autocarul care venea din Bulgaria și se îndrepta spre Ucraina se aflau 76 de pasageri. O parte dintre aceștia, 29 de minori și 18 adulți, au fost preluați de un alt autocar și duși la Siret. Restul pasagerilor au fost preluați de un microbuz de la ISU Bacău și un microbuz ISU Neamț, cu care au ajuns la Siret.

Poliţiştii urmează să stabilescă în continuare cine se face vinovat de accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un autocar cu zeci de oameni la bord, între care mulți copii, s-a ciocnit cu un TIR pe "Drumul Morții", în Bacău