Antena Meniu Search
x

Avionul contrabandiștilor, capturat de polițiștii din Republica Moldova, se întorcea din România, unde a transportat țigări de contrabandă

Un avion utilizat de contrabandiști, care se întorcea din România, unde a dus țigări de contrabandă, a fost capturat de polițiștii de frontieră din Republica Moldova. Trei cetățeni din Ucraina au fost arestați.

de Redactia Observator

la 14.09.2021, 14:00

Vezi și

UPDATE 11:40 Daniel Martnos, șeful-adjunct al Poliției de Frontieră, a declarat pentru deschide.md, că angajații IGPF au capturat aeronava, după ce au organizat o ambuscadă, în baza unor informații operative primite de la colegii din Ucraina.

„Aeronava a survolat spațiul aerian al R.Moldova și a ajuns în România, iar la întoarcere a aterizat pe un câmp din Hlinaia Mică, raionul Edineț. Am sesizat despre acest caz și colegii din România, care urmează să stabilească unde au ajuns țigările”, susține șeful adjunct al IGPF.

La fața locului, polițiștii de frontieră au depistat un vehicul cu combustibil pentru aeronavă, dar și un tractor. Trei cetățeni din Ucraina au fost reținuți.

În baza unei informații operative privind survolarea ilegală a spațiului aerian ofițerii de investigații ai Poliției de Frontieră au acționat marți dimineață reușind reținerea unui avion de model AN-2 în proximitatea localității Hlinaia Mică, raionul Edineț. 

Pe acelaşi subiect

Din informațiile preliminare, avionul respectiv era utilizat pentru transportarea țigărilor de contrabandă. Acesta a decolat de pe teritoriul Ucrainei și avea ca destinație finală țara vecină România. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Avionul contrabandiștilor, capturat de polițiștii din Republica Moldova, se întorcea din România, unde a transportat țigări de contrabandă