Antena Meniu Search
x

Un băiat de 10 ani a dispărut în drum spre şcoală, în Timişoara. Poliţia şi părinţii îl caută cu disperare

Un băiat de 10 ani a dispărut în drum spre şcoală, în Timişoara. Poliţia şi părinţii îl caută cu disperare.

Un băiat de 10 ani a dispărut în drum spre şcoală, în Timişoara. Poliţia şi părinţii îl caută cu disperare

Un băiat de 10 ani a dispărut în drum spre şcoală, în Timişoara. Poliţia şi părinţii îl caută cu disperare. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unui minor de 10 ani dispărut din Timișoara. 

Conform comunicatului oamenilor legii, la data de 26 februarie a.c., în jurul orei 07.15, Galiu Gheorghiță Raul ar fi plecat de la locuința de pe strada Drubeta numărul 128, către școala generală numărul 25, însă făra a mai ajunge la școală. 

Copilul are 1,50 metri înălţime, 40 de kg, păr șaten, ochi căprui și ten deschis la culoare. La data dispariţiei, minorul purta pantaloni de culoare gri, jachetă de culoare neagră, căciulă albastră cu dungi albe și purta ochelari de vedere cu ramă albastră. 

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

sursa:pressalert.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un băiat de 10 ani a dispărut în drum spre şcoală, în Timişoara. Poliţia şi părinţii îl caută cu disperare