Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un băiat de 10 ani ar fi fost agresat sexual de un adolescent, într-un centru şcolar din Maramureş. Reacţia conducerii

Abuz cumplit într-un centru şcolar pentru copii cu dizabilităţi din Maramureş. Un băiat de doar 10 ani ar fi fost agresat sexual de un coleg cu cinci ani mai mare. Scenele revoltătoare s-ar fi întâmplat chiar sub privirile altor copii şi în lipsa pedagogului care trebuia să-i supravegheze. 

de Simona Vasiac

la 28.10.2024 , 13:46

Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor la 3 zile după incident în momentul în care micuţul în vârstă de doar 10 ani s-a plâns bunicii sale de cele întâmplate. În momentul în care bunica a aflat despre ce este vorba l-a anunţat pe tatăl copilului, iar acesta a sunat de urgenţă la 112.

Ce spune directorul centrului

Directorul centrului şcolar nu îşi explică cele întâmplate şi spune că de ceva vreme este director şi nu s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva în această instituţie pe care o conduce. Acesta spune că cel care ar fi trebuit să-i supravegheze pe copii în acel moment se află pe capătul holului, acolo unde stă de obicei. El spune de asemenea faptul că i se pare foarte ciudat că imediat după incident copilaşul în vârstă de 10 ani nu a reclamat astfel de incident, iar la două zile după ce tatăl l-a luat din şcoală pentru a-l duce la comisia de handicap, atunci a aflat de la poliţişti.

Vezi și

În momentul de faţă poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări în acest moment. S-au autosesizat şi cei de la Protecţia Copilului fiind vorba despre minori.

Simona Vasiac Like

Vin din colțul de țară unde se agață harta în cui. Fiecare om care pășește în acest loc își retrăiește copilăria și asta încerc să arăt dincolo de ecran.

Întrebarea zilei
Şoferii agresivi în trafic vor putea fi reclamaţi în aplicaţia Poliției. Vi se pare o idee bună?
Observator » Evenimente » Un băiat de 10 ani ar fi fost agresat sexual de un adolescent, într-un centru şcolar din Maramureş. Reacţia conducerii