Antena Meniu Search
x

Video Un băiat de 14 ani, evadat din arest la domiciliu, prins în Craiova. Urmărirea, filmată pe camere

Un adolescent de 14 ani i-a pus ieri pe jar pe poliţiştii Craioveni. Băiatul - cercetat penal pentru furt - ar fi trebuit să fie în arest la domiciliu, dar s-a transformat în evadat periculos în momentul în care a plecat la plimbare pe străzi.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 12.04.2024, 14:39

Vezi și

"În prezent, băiatul în vârstă de 14 ani se află în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj. A fost observat ieri, pe o stradă din Craiova şi, în momentul în care a văzut poliţiştii a fugit. Urmărirea a fost surprinsă de o cameră de supraveghere", transmite Diana Speretoiu, reporter Observator.

Minor infractor: evadat, căutat şi prins

"În imagini se vede cum băiatul este alergat de un poliţist. La scurt timp, acesta este prins, pus la pământ, imobilizat şi dus în arest. Băiatul era urmărit la nivel naţional pentru că a încălcat măsura arestului la domiciliu, decisă de instanţă în cazul său", transmite Diana Speretoiu, reporter Observator.

"Acum, această măsură a fost înlocuită cu arest preventiv. Minorul de 14 ani este cercetat penal pentru furt şi pentru că a condus fără permis", transmite Diana Speretoiu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Un băiat de 14 ani, evadat din arest la domiciliu, prins în Craiova. Urmărirea, filmată pe camere