Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un băieţel de 6 ani a sfârşit carbonizat în Vâlcea, după ce casa familiei a luat foc. Mama şi mătuşa micuţului sunt date dispărute

Tragedie în localitatea Vaideeni din judeţul Vâlcea. Un băieţel în vârstă de 6 ani, imobilizat la pat, a murit în această dimineaţă, după ce un incendiu puternic a mistuit casa în care se afla. Salvatorii le caută acum pe mama şi mătuşa copilului, ambele dispărute.

de Redactia Observator

la 30.08.2024 , 13:55

Incediul ar fi fost anunţat la 112 de vecini.

"Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, cu puțin timp în urmă, pentru stingerea unui incendiu care se manifestă la o casă de locuit, în localitatea Vaideeni. Din spusele apelantului, în casă este posibil să fie surprinse două persoane. La locul evenimentului s-au deplasat de urgență forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, Punctelor de Lucru Horezu și Bunești, cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, precum și o ambulanță SAJ. 

La sosirea forțelor ISU focul se manifesta generalizat la întreaga locuință. Se acționează cu prioritate pentru căutarea-salvarea posibilelor victime, concomitent cu operatiunile pentru localizarea și lichidarea incendiului", a transmis ISU Vâlcea la scurt timp după ce pompierii au început acţiunea pentru stingerea incendiului.

Vezi și
Pe acelaşi subiect

Ulterior, militarii au anunţat că, într-un dormitor al locuinţei, echipajele de intervenție au descoperit o victimă carbonizată, un copil în vârstă de doar 6 ani. Din primele informaţii, micuţul era imobilizat.

Mama şi mătuşa copilului, căutate de salvatori

Persoana care a sunat la 112 a anunțat autoritățile că este posibil ca alte două persoane - mama şi mătuşa copilului - să se fi aflat în casă, în momentul izbucnirii incendiului. 

Pompierii, care au lichidat deja incendiul, le caută acum pe cele două femei. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Un băieţel de 6 ani a sfârşit carbonizat în Vâlcea, după ce casa familiei a luat foc. Mama şi mătuşa micuţului sunt date dispărute