Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Băi, ce iese prin bucătărie!" Doi soţi din Botoşani, scoşi din flăcări de pompieri. Blocul înecat în fum a fost evacuat

Clipe de panică, seara trecută într-un bloc din Botoşani, după ce un incendiu a cuprins un apartament situat la etajul 2. Doi soţi, proprietarii apartamentului au fost scoşi din flăcări de pompieri, iar acum se află la spital cu arsuri grave. Salvatorii au evacuat locatarii din blocul înecat în fum, iar câţiva dintre ei au primit îngrijiri medicale la faţa locului. 

de Redactia Observator

la 29.08.2024 , 08:15

Alarma a fost dată chiar de vecini, care au simţit miros de fum. 

"Am deschis uşa şi am zis: Oameni buni, arde! Două minute! În două minute aşa de mult fum?", povesteşte o femeie. "Dintr-o dată m-am uitat pe geam la bucătarie și...fum. Prima dată a început fumul să iasă din balcon, după aceea din dormitor și sufragerie, dar fum rău așa rapid, rapid. În 5 minute era un fum negru", spune o altă doamnă.

Apartament cuprins de flăcări, în Botoșani. Proprietarii au ajuns la spital cu arsuri grave

Vezi și

Imediat, zona a fost împânzită de pompieri, care au intervenit prompt atât pentru stingerea focului cât şi pentru salvarea victimelor şi evacuarea locatarilor. 

Pe acelaşi subiect

"Un apartament de 50 de metri pătrați incendiat. Incendiul se manifesta în bucătărie, degajări de fum mari care au ajuns până la nivelul etajului 4. Avem două persoane cu arsuri, proprietarii aprtamentului", a declarat Mihai Romică, ISU Botoșani. Cei doi au suferit multiple arsuri pe faţă, mâini şi picioare, aşa că medicii i-au transportat de urgenţă la spital. 

"Stabili ambii din punct de vedere hemodinamic, au fost aduți în serviciul de urgență, investigați, reechilibrați", a transmis Ramona Guralic, medic șef UPU-SMURD.

În timp ce pompierii se ocupau să elimine orice pericol, salvatorii au acordat îngrijiri medicale celorlalţi locatari. Unii dintre ei au suferit un atac de panică, iar alţii au avut nevoie de oxigen.  

Autorităţile încearcă acum să stabilească din ce cauză a izbucnit incendiul. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » "Băi, ce iese prin bucătărie!" Doi soţi din Botoşani, scoşi din flăcări de pompieri. Blocul înecat în fum a fost evacuat