Antena Meniu Search
x

Bărbat arestat după ce a bătut mai multe persoane, între care două maici de la Mănăstirea din Techirghiol

Un bărbat care a agresat mai multe persoane, printre care şi două maici de la Mănăstirea din Techirghiol, judeţul Constanţa, a fost arestat preventiv.. Faptele s-au petrecut în intervalul 6 august – 15 septembrie.

de Redactia Observator

la 02.10.2023, 18:38

mănăstirea din Techirghiol
Bărbat arestat după ce a bătut mai multe persoane, între care două maici de la Mănăstirea din Techirghiol - Shutterstock (arhivă)

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au transmis luni, printr-un comunicat de presă, că un bărbat este cercetat pentru săvârşirea a trei infracţiunii de lovire sau alte violenţe, trei infracţiuni de ameninţare, dintre care una în formă continuată, două infracţiuni de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi o infracţiune de vătămare corporală. 

“În data de 06.08.2023, în timp ce se afla în curtea mănăstirii Sfânta Maria din oraşul Techirghiol, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul A.V. a strâns cu mâinile de gât persoana vătămată L.G., iar apoi i-a adresat ameninţări cu moartea. Ulterior, în data de 14.09.2023, în timp ce se afla în zona aceleiaşi mănăstiri, pe fondul conflictului anterior, inculpatul A.V. i-a adresat persoanei vătămate L.G. injurii şi ameninţări cu moartea. Apoi, în cursul aceleiaşi zile, în timp ce se afla în aceeaşi zonă, inculpatul a lovit cu palma în zona spatelui persoana vătămată D.M., maică la mănăstire”, se arată în comunicat.

Alte fapte au fost comise în 15 septembrie. 

“În data de 15.09.2023 inculpatul A.V. a pătruns fără drept în zona restricţionată accesului persoanelor neautorizate din incinta mânăstirii Sfânta Maria din oraşul Techirghiol, după care a urmărit persoana vătămată R.L., maică, adresându-i totodată injurii şi ameninţări cu acte de violenţă. Tot la data de 15.09.2023, în timp ce se afla pe teresa unei patiserii din oraşul Techirghiol, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a lovit cu pumnul în zona feţei persoana vătămată O.N.”, arată procurorii. 

Pe acelaşi subiect

De asemenea, o agresiune a avut loc tot în zona mănăstirii Sfânta Maria, iar persoana lovită are nevoie de două luni de îngrijri medicale. 

“În aceeaşi zi, în timp ce se afla în zona mănăstirii Sfânta Maria din oraşul Techirghiol, pe fondul unui alt conflict spontan, inculpatul A.V. a lovit de două ori cu pumnul în zona feţei persoana vătămată C.G.S., care a căzut la sol şi s-a lovit cu capul de o bordură, provocându-i astfel vătămări care necesită pentru vindecare 55-60 de zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus în primejdie viaţa. Totodată s-a reţinut că prin violenţele fizice şi verbale exercitate asupra persoanelor vătămate inculpatul a tulburat ordinea şi liniştea publică”, adaugă sursa citată. 

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Constanţa care a decis arestarea sa pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Bărbat arestat după ce a bătut mai multe persoane, între care două maici de la Mănăstirea din Techirghiol