Antena Meniu Search
x

Un bărbat a ajuns la spital cu răni grave, după ce a fost atacat de urs. Cu ultimele puteri s-a adăpostit în casă, unde a leşinat

Un bărbat, din localitatea Şoimuşu Mic, din Harghita a ajuns la spital cu răni grave, după ce a fost atacat de urs chiar în curtea din spatele casei sale. Anunţul a fost făcut chiar de către preşedintele Consiliului Judeţean Harghita.

de Redactia Observator

la 13.03.2023, 08:16

Vezi și

Borboly Csaba a spus şi că este al doilea atac de acest fel de la începutul acestui an şi că ursul, care pune în pericol şi viaţa altor oameni, trebuie împuşcat, conform legii. Mai ales că atacul a avut loc în intravilanul localităţii, în mijlocul zilei.

Borboly Csaba, preşedintele CJ Harghita: Ursul l-a muşcat de picior, de mâini şi de mai multe părţi ale corpului. A reuşit, până la urmă, să se salveze şi să meargă înapoi în casă, iar acolo a leşinat. A fost dus cu salvarea la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un bărbat a ajuns la spital cu răni grave, după ce a fost atacat de urs. Cu ultimele puteri s-a adăpostit în casă, unde a leşinat