Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat a fost filmat când dă foc casei unui polițist din Dorohoi. Agentul de la rutieră era plecat la cumetria copilului

Un bărbat a fost filmat când dă foc casei unui polițist din Dorohoi. Agentul de la rutieră era plecat la cumetria copilului în noaptea în care incendiatorul a pus focul. Polițiștii îl caută acum.

de Cosmin Stăniloiu

la 24.08.2020 , 12:15

  • Bărbatul a intrat în casa polițistului și a dat foc locuinței acestuia.
  • De trei zile poliția îl caută pe incendiator.

Casa unui agent de la Poliția Rutieră Dorohoi a fost mistuită de flăcări, după un incendiu provocat de un bărbat necunoscut, căutat de trei zile de Poliție. Flăcările au făcut scrum acoperișul, dar și tot ce era în interior.

Totul s-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce polițistul participa la cumătria propriului copil, scrie stiribotosani.ro. Nicio persoană nu era în locuință în momentul în care a fost pus focul.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere cu câteva minute înainte de ora 2 noaptea arată cum un bărbat intră în curtea polițistului, se duce direct la casă, intră și apoi la câteva zeci de secunde după ce iese flăcările izbucnesc prin acoperiș. 

Casa polițistului a ars complet
Vezi și

Bărbatul fuge după ce părăsește casă, uitându-se înapoi de câteva ori.

Vecinii au văzut flăcările înalte în miezul nopţii, iar în urma unui apel pe 112, la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi.

Aceștia au reușit să stingă focul, însă nu înainte ca întreaga gospodărie, şi lucrurile din interior, să fie distruse de flăcări.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Un bărbat a fost filmat când dă foc casei unui polițist din Dorohoi. Agentul de la rutieră era plecat la cumetria copilului