Antena Meniu Search
x

Un bărbat a incendiat o casă din Vaslui. O persoană descoperită în toaleta din curte, după ce a fost dată dispărută

Incendiu la o casă din Vaslui. Două persoane au suferit atac de panică după ce un bărbat a dat foc intenţionat locuinţei acestora. O a treia persoană a fost dată dispărută, dar a fost găsită într-o toaletă din curte, ascunzându-se de frică. Vinovatul a fost prins la scurt timp.

de Redactia Observator

la 18.09.2023, 22:27

Un bărbat a incendiat o casă din Vaslui. O persoană descoperită în toaleta din curte, după ce a fost dată dispărută
Un bărbat a incendiat o casă din Vaslui. O persoană descoperită în toaleta din curte, după ce a fost dată dispărută - Shutterstock

Pompierii bârlădeni au intervenit luni cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, precum și cu o ambulanță SMURD, în localitatea Zorleni. Trei camere dintr-o casă erau cuprinse de flăcări și exista pericolul de propagare la întregul imobil.

Două persoane, o femeie în vârstă de 47 ani și fiul acesteia, în vârstă de 19 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, deoarece au suferit atacuri de panică. Victimele au primit îngrijiri în ambulanța SMURD, însă au refuzat transportul la o unitate medicală.

O a treia persoană era dată dispărută, însă a fost găsită nevătămată, fiind ascunsă într-o toaletă din curte. Pompierii militari au lichidat incendiul înainte ca acesta să se extindă. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost acțiunea intenționată a unei persoane, au precizat pompierii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un bărbat a incendiat o casă din Vaslui. O persoană descoperită în toaleta din curte, după ce a fost dată dispărută