Antena Meniu Search
x

Un bărbat a murit ars de viu în propria casă, la Cerviceşti. Focul a pornit de la jarul căzut din sobă

O tragedie s-a petrecut, noaptea trecută în Cervicești, județul Botoșani. Un bărbat în vârstă de 62 de ani şi-a pierdut viaţa, în urma unui incendiu care i-a mistuit locuinţa. 

de Redactia Observator

la 11.04.2024, 08:41

Vezi și

Bărbatul era singur în casă în momentul izbucnirii focului, iar vecinii au fost cei care au alertat pompierii, în momentul în care au simţit miros de fum.

Când au ajuns salvatorii, întreaga casă era înghiţită de flăcări. Din nefericire, în ciuda eforturilor făcute de pompieri, bărbatul a fost găsit carbonizat. Se pare că incendiul a fost provocat de un jar căzut din sobă.

Casă din Botoşani, făcută scrum. Focul a pornit după ce copiii s-au jucat cu chibriturile

O casă din Cracalia, judeţul Botoşani, a fost mistuită de flăcări. Şase copii împreună cu tatăl şi bunica lor s-au salvat la timp din calea flăcărilor.

De vină ar fi chiar cei mici, care s-ar fi jucat cu... chibriturile. Copiii au aprins din greşeală furajele din apropierea casei, iar în doar câteva minute vâlvătaia s-a extins la acoperişul şi veranda casei, cât şi la adăpostul de animale, dar şi la bucătăria de vară.

Pompierii au intervenit în cel mai scurt timp, iar misiunea a fost contracronometru deoarece în casă se aflau şi două butelii care riscau să explodeze. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă întreaga familie a rămas acum fără locuinţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Un bărbat a murit ars de viu în propria casă, la Cerviceşti. Focul a pornit de la jarul căzut din sobă