Antena Meniu Search
x

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o locomotivă în Portul Constanţa. A traversat calea ferată fără să se asigure

Un bărbat de 58 de ani se afla în Portul Constanţa când a încercat să traverseze o cale ferată. Acesta nu s-a asigurat şi a fost lovit mortal de o locomotivă aflată în mişcare, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 02.05.2023, 10:44

- Shutterstock

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că în noaptea de luni spre marţi, poliţiştii din cadrul Serviciului de Transporturi Maritime au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în incinta Portului Constanţa, s-a produs un accident feroviar.

“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un bărbat, de 58 de ani, care ar fi încercat să traverseze calea ferată, ar fi fost acroşat de o locomotivă aflată în mers. În urma accidentului feroviar, bărbatul a decedat”, a transmis IPJ Constanţa.

Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor privind securitatea şi sănătatea în muncă şi neluarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o locomotivă în Portul Constanţa. A traversat calea ferată fără să se asigure