Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost rănite, după ce două mașini s-au izbit frontal pe DN 7, în Arad

Un bărbat a murit și alte două persoane au fost rănite, după ce două mașini au făcut accident pe DN 7, în zona localităţii arădene Bârzava. Pentru ajutor medical, la faţa locului a fost solicitat un elicopter SMURD.

de Redactia Observator

la 24.03.2023 , 11:40

"Pe DN 7, la kilometrul 481+750 de metri, localitatea Bârzava, judeţul Arad, s-a produs o coliziune frontală între două autoturisme, în urma căreia au rezultat trei victime, dintre care cei doi şoferi sunt încarceraţi. Pentru ajutor medical, la faţa locului a fost solicitat un elicopter SMURD. Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers", a transmis Infotrafic.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad a informat că la faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD, un echipaj de stingere şi elicopterul SMURD. În urma accidentului un bărbat a decedat, o femeie a fost transportată la spital cu elicopterul, iar un alt bărbat a fost transport la spital cu o ambulanță SMURD.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost rănite, după ce două mașini s-au izbit frontal pe DN 7, în Arad