Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat a spulberat o femeie de 69 de ani pe o trecere de pietoni în Sectorul 1, apoi a fugit. Nu deţinea permis de conducere

Un bărbat de 33 de ani a lovit cu mașina o femeie pe o trecere de pietoni din Sectorul 1 al Capitalei și a fugit de la locul accidentului. Acesta a fost depistat de polițiști și reținut pentru 24 de ore.

de Redactia Observator

la 13.10.2024 , 16:45

Un bărbat a spulberat o femeie de 69 de ani pe o trecere de pietoni în Sectorul 1, apoi a fugit. Nu deţinea permis de conducere Un bărbat a spulberat o femeie de 69 de ani pe o trecere de pietoni în Sectorul 1, apoi a fugit. Nu deţinea permis de conducere - Shutterstock

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, accidentul a avut loc sâmbătă la intersecția dintre șoseaua Chitila și strada Crinului din Sectorul 1.

Șoferul unei autoutilitare a dat cu spatele și a accidentat un pieton, care se angajase în traversarea drumului pe trecerea pentru pietoni, iar imediat după producerea accidentului a părăsit locul faptei.

Pietonul, o femeie de 69 de ani, care a fost transportat la spital.

Articolul continuă după reclamă

În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificat șoferul, un bărbat de 33 de ani, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Inflaţia a scăzut în luna septembrie. Simțiți ieftinirile la buzunar?
Observator » Evenimente » Un bărbat a spulberat o femeie de 69 de ani pe o trecere de pietoni în Sectorul 1, apoi a fugit. Nu deţinea permis de conducere