Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Un bărbat beat şi-a dat foc casei după o ceartă cu soţia la telefon. Flăcările s-au extins şi au ars din temelii şi locuinţa tatălui său

Un bărbat din comuna Andreiaşu de Jos, judeţul Vrancea, este cercetat de poliţişti după ce şi-a incendiat locuinţa, care a ars în totalitate şi a afectat şi o proprietate învecinată.

de Redactia Observator

la 18.07.2024 , 10:35

Miercuri seară poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Odobeşti au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, de către o femeie cu privire la faptul că, în comuna Andreiaşu de Jos, sat Arşiţa, s-a produs un incendiu la locuinţa unui bărbat din acelaşi sat.

Gest extrem după o ceartă cu soţia

Potrivit IPJ Vrancea, poliţiştii au stabilit că la data de 17 iulie 2024, în jurul orei 19:45, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unor discuţii telefonice contradictorii cu soţia sa, bărbatul a dat foc imobilului, proprietatea sa, care a fost distrus în totalitate.

Articolul continuă după reclamă

Incendiul s-a extins şi la locuinţa tatălui celui în cauză, fiind afectate acoperişul şi o cameră de locuit, valoarea totală estimată  a prejudiciului fiind de 125.000 de lei. Incendiul a fost stins de către pompierii din cadrul ISU Vrancea şi de reprezentanţii SVSU Odobeşti sosiţi la faţa locului.

Bărbatul vinovat  a plecat de la locul incendiului, însă a fost identificat la scurt timp de poliţişti. Cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Un bărbat beat şi-a dat foc casei după o ceartă cu soţia la telefon. Flăcările s-au extins şi au ars din temelii şi locuinţa tatălui său