Antena Meniu Search
x

Update Două persoane din Satu Mare, care lucrau la un turn de apă, intoxicate cu vapori de diluant. Au căzut de la 25 de metri înălţime

Două persoane care efectuau lucrări de întreţinere la un turn de apă, la o înălțime de 25 de metri, s-au intoxicat sâmbătă cu vapori de diluant. Pompierii din Satu Mare au intervinit pentru salvarea acestora, iar un echipaj medical s-a deplasat deja la faţa locului. 

de Redactia Observator

la 26.11.2022, 13:18

Intoxicat Satu Mare
Bărbatul realiza lucrări la un turn de apă, în judeţul Satu Mare

UPDATE: Două persoane care lucrau la turnul de apă din judeţul Satu Mare au fost intoxicate cu cu vapori de diluant. 

Ştire iniţială: Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Someș" al județului Satu Mare, a fost alertat să intervină la un bărbat aflat la o înălțime de aproximativ 25 de metri, care în urma unei întrețineri la turnul de apă din localitatea Decebal, s-a intoxicat cu vapori de diluant.

La fața locului s-au deplasat forțele militare cu o autoscară şi un echipaj medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare. Apelul la 112 a fost realizat de către colegul care însoțea persoana în cauză.

Intervenția pompierilor este în desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Două persoane din Satu Mare, care lucrau la un turn de apă, intoxicate cu vapori de diluant. Au căzut de la 25 de metri înălţime