Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 42 de ani din Focşani s-a aruncat in gol de la etajul 9 al blocului în care locuia

Momente tragice s-au desfăşurat în această dimineaţă în centrul municipiului Focşani. Un bărbat în vârstă de 42 de ani a decis să îşi pună capăt zilelor şi s-a aruncat în gol de la etajul nouă.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 15.03.2022, 10:53

Incidentul  avut loc în centrul Focşaniului
Incidentul avut loc în centrul Focşaniului - Shutterstock

Incidentul a avut loc în jurul orei 05:00, pe Bulevardul Unirii din centrul Focşaniului. Bărbatul ar fi suferit de câţiva ani de o boală cronică. În urma impactului cu solul bărbatul nu a avut nicio şansă de supravieţuire. 

"În această dimineață, în jurul orei 5:24, Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată cu privire la faptul că pe Bulevardul Unirii din municipiul Focșani se află o persoană căzută, posibil decedată. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani împreună cu un echipaj medical s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă, găsind un bărbat în vârstă de 42 de ani din municipiul Focșani. În urma evaluării efectuate de către echipajul medical s-a constatat decesul bărbatului. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei, iar pentru stabilirea cauzelor acestuia urmează să fie dispusă efectuarea unei necropsii", au transmis poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 42 de ani din Focşani s-a aruncat in gol de la etajul 9 al blocului în care locuia