Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 56 de ani a murit după ce a fost acroșat de o motocicletă, în Piatra Neamț: "M-a luat prin surprindere mișcarea lui"

Un bărbat de 59 de ani din Piatra Neamţ a murit, ieri, după ce a traversat strada printr-un loc nepermis şi a fost acroşat de o motocicletă. Echipajele de prim ajutor au încercat timp de 45 de minute să-l resusciteze, însă nu l-au mai putut readuce la viaţă. Motociclistul, un bărbat de 36 de ani, a fost la rândul său rănit. 

de Redactia Observator

la 24.07.2021, 09:06

Vezi și

Martorii spun că bărbatul de 59 de ani a stat o vreme pe trotuar, sprijinit de un stâlp, după care ţâşnit în stradă. Motociclistul care venea pe bulevarul 1 Decembrie nu l-a mai putut evita. Rănit la rândul său şi abia bandajat, tânărul de 36 de ani nu poate explica intenţia victimei. 

Motociclist: S-a mișcat într-un fel anume, m-a luat prin surprindere mișcarea lui. Mi-am lovit dinţii şi arcada puţin. 

Martor: Dânsul i-a ieșit în față, drum drept, nu a putut să-l evite. Au căzut amândoi, dânsul accidentat în spital. 

Echipajele medicale ajunse la faţa locului l-au resuscitat pe bărbat, dar după 45 de minute au pronunţat decesul. Motociclistul a fost testat pentru consum de alcool, iar rezultatul a fost negativ. O anchetă va stabili exact circumstanţele în care s-a petrecut accidentul. 

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii acţiunii de ucidere din culpă. Însă martorii spun că totul a fost destul de clar. 

Reporter: Nu era pe trecere bărbatul? 

Martor: Nu, nu. Băiatul nici nu avea viteză. 

Traversarea pietonilor prin locuri nepermise rămâne una dintre principalele cauze de accidente mortale din ţara noastră. Asta în condiţiile în care, oricum, suntem pe primul loc în Uniunea Europeană la rata de decese pe şosele. Anual, 96 de persoane la un milion de locuitori îşi pierd viaţa, în România, din cauza accidentelor rutiere. Numărul este dublu faţă de media UE. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 56 de ani a murit după ce a fost acroșat de o motocicletă, în Piatra Neamț: "M-a luat prin surprindere mișcarea lui"