Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 58 de ani, nevăzător și cu picioarele amputate, a murit într-un incendiu care i-a cuprins casa, în Iași

Sfârșit de-a dreptul cumplit pentru un bărbat de 58 de ani, din comuna Voinești, județul Iași. Omul nevăzător și cu picioarele amputate a murit carbonizat în casa cuprinsă de flăcări. Ieșeanul nu a avut nicio șansă să se salveze, informează reporterul Observator Clara Mihociu.

de Redactia Observator

la 23.09.2022, 09:44

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă, o autocisternă de transport apă și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă cu medic. La locul intervenției a acționat și SVSU Voinești cu o autospecială de intervenție.

Din primele informații, au ars o casă (parter+pod) și o anexa pe o suprafață de aproximativ 80 de mp, în care a fost surprinsă victima, invalidă. Alte 2 locuinte au fost afectate astfel: pod afectat de incendiu pe o suprafata de aproximativ 25 de mp, iar o a doua locuință cu podul afectat pe o suprafață de aproximativ 20 de mp. Incendiul nu a patruns în interiorul caselor învecinate, fiind afectate doar podurile acestora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 58 de ani, nevăzător și cu picioarele amputate, a murit într-un incendiu care i-a cuprins casa, în Iași