Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 61 de ani a murit, în urma unui incendiu puternic izbucnit la o locuinţă din Arad

Un bărbat în vârstă de 61 de ani și-a pierdut viața în noaptea de joi spre vineri, în urma unui incendiu izbucnit la o locuință situată la demisolul unei clădiri din municipiul Arad, Strada Alexandru Gavra. 

de Redactia Observator

la 30.12.2022, 08:46

Incendiu Arad
Pompierii au lichidat incendiul, fiind afectate holul, camera de locuit și baia

Alarma s-a dat în jurul orei 23:45 iar la locul evenimentului au fost alocate echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD TIM.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei încăperi, cu degajări foarte mari de fum și căldură. Victima a fost găsită decedată în locuință. Restul persoanelor aflate în imobil s-au autoevacuat în condiții de siguranță, fără a necesita îngrijiri medicale. 

Care a fost cauza incendiului

Pompierii au lichidat incendiul, fiind afectate holul, camera de locuit și baia, pe o suprafața de aproximativ 40 de metri pătrați. 

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind folosirea unor substanțe lichide necorespunzătoare pentru aprinderea focului. În speță, proprietarul a folosit combustibil ușor inflamabil pentru aprinderea focului în sobă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 61 de ani a murit, în urma unui incendiu puternic izbucnit la o locuinţă din Arad