Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 62 de ani a scos un cuţit şi a început să ameninţe trecătorii, în autogara din Fălticeni

Incident grav în autogara Fălticeni. Un bărbat de 62 de ani a fost imobilizat de poliţişti, după ce a devenit agresiv, a scos un cuţit şi a început să ameninţe trecătorii.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 20.07.2023, 15:45

Un bărbat de 62 de ani a scos un cuţit şi a început să ameninţe trecătorii, în autogara din Fălticeni - Hepta

Un bărbat de 62 de ani a fost imobilizat, joi, de jandamii suceveni, după ce a amenințat persoanele din autogara din Fălticeni. Jandarmii din cadrul Detașamentului de Jandarmi Fălticeni, județul Suceava, au fost sesizați că la Autogara Severin din municipiul Fălticeni un bărbat amenință cu un cuțit persoanele din autogară.

Când jandarmii au ajuns, bărbatul plecase, iar forțele au fost direcționate de către martori spre zona în care a plecat acesta. La scurt timp acesta a fost interceptat de către patrula de jandarmi pe o strada din municipiul Fălticeni.

„Având un comportament agresiv, bărbatul, în vârstă de 62 de ani, a fost imobilizat de către jandarmi și condus la sediul Detașamentului de Jandarmi Fălticeni. În continuare, au procedat la întocmirea procesului - verbal de constatare cu privire la săvârșirea infracțiunii de amenințare”, spune purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava, sergent major Botezatu Roxana - Iuliana, potrivit Mediafax.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să vă reparaţi maşina în service-ul de la colţ de stradă?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 62 de ani a scos un cuţit şi a început să ameninţe trecătorii, în autogara din Fălticeni