Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 65 de ani şi-a dat foc în faţa Primăriei Peștișani, din Gorj. A fost salvat de martori

Situaţie dramatică în această dimineaţă în faţa Primăriei Peștișani, din judeţul Gorj. Un bărbat de 65 de ani şi-a dat foc din disperare chiar în faţa intituţiei. Până la sosirea ajutoarelor, martorii au fost cei care l-au salvat, reuşind să stingă focul.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 17.11.2022, 12:00

Un bărbat de 65 de ani şi-a dat foc în faţa Primăriei Peștișani, din Gorj. A fost salvat de martori - Shutterstock

Când au ajuns salvatorii la fața locului, bărbatul era conștient. Din primele informaţii se pare că bărbatul are nişte litigii cu primăria, dar şi probleme psihice.

Ce spun salvatorii

Prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112, am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de o persoană care s-a autoincendiat în faţa primăriei Peştişani.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj şi o ambulanţă din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca persoana fusese ajutată de către martorii acestui eveniment în sensul că focul a fost stins.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 65 care este conştient şi care a suferit arsuri la nivelul membrelor inferioare şi abdomenului. Colegii noştri i-au acordat primul ajutor calificat la faţa locului iar ulterior l-au transportat la UPU Tg-Jiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 65 de ani şi-a dat foc în faţa Primăriei Peștișani, din Gorj. A fost salvat de martori