Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 71 de ani, accidentat mortal după ce a fost împins de un tânăr pe carosabil

Un bărbat de 71 de ani a murit, sâmbătă, după ce a fost împins de un tânăr pe carosabil şi a fost lovit de un autoturism, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

de Redactia Observator

la 20.08.2022, 21:54

Un bărbat de 71 de ani, accidentat mortal după ce a fost împins de un tânăr pe carosabil

Incidentul s-a produs pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa, în zona CET. Poliţiştii care au intervenit la faţa locului au găsit un bărbat de 71 de ani, care se afla în stare gravă şi ulterior a decedat la spital, cazul fiind preluat de poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale.

"Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în timp ce se afla în dreptul unui imobil din zona CET a municipiului Constanţa, un bărbat de 21 de ani l-a agresat fizic pe bărbatul de 71 de ani, care se afla pe trotuar, iar din lovitură, acesta a fost împins către partea carosabilă, pe marcajul pietonal, unde a fost lovit de un autoturism care circula pe prima bandă", precizează IPJ Constanţa.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte, urmând ca la finalizarea anchetei să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 71 de ani, accidentat mortal după ce a fost împins de un tânăr pe carosabil