Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Argeş şi-a forţat soţia să se prostitueze timp de 8 ani în ţări din Europa. O ameninţa că îşi va ucide fiul dacă ripostează

Un bărbat din județul Argeș a fost reținut, fiind acuzat că și-a exploatat sexual soția în locuri din Marea Britanie, Italia și Germania. Când aceasta refuza să continue activitatea, bărbatul o amenința cu moartea atât pe femeie, cât și pe fiul lor.

de Redactia Observator

la 21.02.2024, 09:04

Un bărbat şi-a forţat soţia să se prostitueze timp de 8 ani în mai multe ţări. Argeşeanul o ameninţa că îşi va ucide fiul dacă se opreşte
Un bărbat şi-a forţat soţia să se prostitueze timp de 8 ani în mai multe ţări. Argeşeanul o ameninţa că îşi va ucide fiul dacă se opreşte - Shutterstock

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești, au pus în aplicare marți un mandat de aducere, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.

Îşi amininţa fiul cu moartea

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2016 – februarie 2024, un bărbat și-a exploatat sexual soția, pe care o transporta în diverse locații din Marea Britanie, Italia și Germania, unde, prin acte de violență fizică și psihică, a obligat-o să practice prostituția în folosul său material.

În urma refuzului victimei de a continua, persoana cercetată ar fi proferat amenințări, inclusiv cu moartea, la adresa fiului lor minor, care se afla împreună cu aceasta, dar și a femeii, în scopul de a o determina să revină asupra deciziei.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, în cursul zilei de marți persoana cercetată a fost depistată într-un imobil din municipiul Câmpulung, unde se afla împreună cu minorul.

Față de aceasta, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea, urmând să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș cu propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Argeş şi-a forţat soţia să se prostitueze timp de 8 ani în ţări din Europa. O ameninţa că îşi va ucide fiul dacă ripostează