Antena Meniu Search
x

Video Metoda ingenioasă folosită de un bistriţean pentru a fura alimente de 600 de lei dintr-un magazin. Poliţiştii au fost surprinşi

Un bărbat a fost filmat într-un supermarket din Bistriţa în timp ce aplica o metodă inedită de a fura. El a umplut un coş cu alimente, a scos coşul din magazin pe la casele de marcat expres, după care el a ieşit din supermarket pe la casele de marcat asistate de casier, fără a avea produse asupra sa. Jandarmii chemaţi la faţa locului de către reprezentanţii magazinului au încheiat acte premergătoare privind infracţiunea de furt, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 20.09.2022, 16:41

Vezi și

Potrivit datelor furnizate marţi de către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa Năsăud, tentativa de furt a avut loc luni dimineaţă, într-un supermarket din Bistriţa. „Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a ales de pe rafturile unui hipermarket din municipiul Bistriţa diverse produse alimentare (carne, legume, cafea, dulciuri), şi a trecut de casa de marcat fără a avea nicio intenţie de a le achita. Metoda folosită de bărbatul în cauză a fost cel puţin inedită, acesta strecurând coşul plin cu produse, în zona caselor de marcat expres, după care a ieşit pe la casele de marcat asistate”, transmit jandarmii.

Reprezentanţii magazinului au solicitat intervenţia autorităţilor, un echipaj de jandarmi aflat în zonă oprindu-l pe bărbat şi întocmind, pe numele acestuia, acte de sesizare pentru infracţiunea de furt, care au fost predate poliţiştilor pentru continuarea cercetărilor. Conform sursei citate, valoarea totală a produselor pe care slătineanul a încercat să le fure este de aproape 600 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Metoda ingenioasă folosită de un bistriţean pentru a fura alimente de 600 de lei dintr-un magazin. Poliţiştii au fost surprinşi