Antena Meniu Search
x

Un băcăuan a băgat spaima în localnici! Gestul incredibil al bărbatului, după ce iubita lui a plecat de acasă cu cei 9 copii (VIDEO)

Vezi și

Orbit de gelozie din cauza iubitei lui, şi-a incendiat locuinţa şi apoi a plecat prin sat, unde a atacat şi casa unei vecine. Bărbatul agresiv nici măcar nu i-a lăsat pe pompieri să stingă flăcările care au cuprins locuinţa a fost nevoie de intervenţia jandarmilor.

Bărbatul de 29 de ani era singur acasă, ieri, când a dat foc locuinţei. Ar fi făcut asta din cauza iubitei sale. Femeia de 27 de ani plecase de acasă de o săptămână şi îşi luase cu ea şi cei nouă copii pe care-i are. Micuţii au vârste cuprinse între 7 luni şi 12 ani. Dintre aceştia, numai doi sunt şi ai bărbatului cu care locuia. Omul a sunat-o şi a vorbit la telefon şi cu copiii care i-ar fi cerut să-i ia acasă, pentru că le este foame.

Asta l-a înfuriat crunt pe bărbat. A dat foc casei şi cele trei camere s-au făcut scrum imediat. Bărbatul a devenit agresiv şi a încercat să-i împiedice pe pompieri să stingă incendiul. Apoi, cu un topor în mână, omul a plecat prin sat. S-a oprit la o vecină căreia i-a spart geamurile locuinţei.

Poliţiştii şi jandarmii au intervenit să-l imobilizeze. Individul este acum internat la psihiatrie şi este cercetat penal pentru distrugere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Un băcăuan a băgat spaima în localnici! Gestul incredibil al bărbatului, după ce iubita lui a plecat de acasă cu cei 9 copii (VIDEO)