Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Dâmboviţa a ajuns la spital cu arsuri, după ce a încercat să stingă un incendiu care i-a cuprins casa şi maşina

Un bărbat a suferit arsuri pe torace în timp ce încerca să stingă un incendiu, în noaptea de miercuri spre joi. Flăcările au cuprins casa și s-au extins la mașină, în satul Glod, din județul Dâmbovița.

de Redactia Observator

la 23.05.2024 , 10:20

- Shutterstock

Potrivit ISU Dâmbovița, pompierii au intervenit în noaptea de miercuri spre joi la un incendiu în comuna Moroeni, satul Glod.

Garda de Intervenție Fieni a acționat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, Detașamentul de Pompieri Pucioasa cu o autospecială de stingere, iar Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița cu un echipaj.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta atât la acoperișul unei case pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, cât și generalizat la un autoturism, potrivit Mediafax. Salvatorii au identificat un bărbat cu arsuri la nivelul toracelui. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Articolul continuă după reclamă

Incendiul este lichidat, iar pompierii lucrează la înlăturarea efectelor negative.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Evenimente » Un bărbat din Dâmboviţa a ajuns la spital cu arsuri, după ce a încercat să stingă un incendiu care i-a cuprins casa şi maşina