Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Dâmboviţa a fost împuşcat, după ce a ameninţat un poliţist

Un bărbat care ar fi amenințat un polițist a fost împușcat vineri în picior de un agent de poliție. Oamenii legii fuseseră chemaţi să ajute un echipaj de pe ambulanţă pentru internarea omului. 

de Redactia Observator

la 11.02.2022, 17:10

Un bărbat din Dâmboviţa a fost împuşcat, după ce a ameninţat un poliţist - Shutterstock

În scurt timp, bărbatul de 32 de ani a devenit violent şi a încercat să agreseze cu un obiect ascuțit un agent de poliție, moment în care acesta a scos arma din dotare şi a tras şase focuri de avertisment în plan vertical şi 2 către bărbat, rănindu-l în zona piciorului. 

În cele din urmă, bărbatul din Pucioasa a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Cazul a fost preluat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, informează reporterul Observator Claudiu Loghin. 

Ce spun poliţiştii 

La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 14:10, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au fost solicitați pentru a acorda sprijin unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița, pentru internarea unei persoane.

În urma intervenției, persoana în cauză, un bărbat de 32 de ani, ar fi devenit violentă și ar fi încercat sa agreseze cu un obiect ascuțit-tăietor un agent de poliție, moment în care celălalt agent de poliție a utilizat armamentul din dotare, fiind efectuate 6 focuri de avertisment, în plan vertical și 2 către persoana în cauză. Aceasta a fost rănită în zona membrului inferior stâng.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cazul a fost preluat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, care va efectua cercetări și va dispune măsurile legale în cauză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Dâmboviţa a fost împuşcat, după ce a ameninţat un poliţist