Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Galaţi a intrat într-un bar şi s-a aşezat la o masă, neinvitat. După ce l-a lovit pe unul dintre cei de la masă, a pornit scandalul

Un bar din Galaţi s-a transformat în ring de box. Mai mulţi bărbaţi s-au luat la bătaie, după ce un individ s-ar fi aşezat la masa unor clienţi neinvitat.

de Redactia Observator

la 28.11.2023, 09:20

Vezi și

În imaginile surprinse de camera de supraveghere se vede cum, cel care s-a aşezat nepoftit îl loveşte pe bărbatul din stânga sa. În fracţiune de secundă, doi indivizi îl trântesc la pământ şi încearcă să-l dea afară.

Cu toate astea, individul scoate din buzunar un spray şi îi dă unuia dintre ei în ochi. Nu se opreşte aici, scoate din buzunar un cuţit şi continuă să-l lovească pe cel pe care l-a atacat prima dată. Acum, bătăuşul se află în arestul poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Galaţi a intrat într-un bar şi s-a aşezat la o masă, neinvitat. După ce l-a lovit pe unul dintre cei de la masă, a pornit scandalul