Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Olt și-a bătut până la moarte mama de 91 de ani. Femeia fost găsită fără suflare, plină de răni, în propria casă

Crimă cu sânge rece în Olt. O femeie în vârstă de 91 de ani a fost omorâtă de fiul ei. Bătrâna a fost găsită fără suflare în propria casă. Pe corp prezenta urme de violență fizică.

de Redactia Observator

la 17.01.2024, 11:56

Vezi și

Totul a început marți, când polițiștii au intervenit la locuința unei femei, V.I., în comuna Sâmbureşti. Aici au descoperit cadavrul femeii în vârstă de 91 de ani, prezentând semne evidente de violență fizică.

Concluziile autopsiei arată că moartea femeii a fost violentă și a survenit în urma unui politraumatism cu multiple leziuni, inclusiv fracturi și hemoragii. Leziunile indică faptul că violența a fost provocată prin lovire cu corpuri contondente, excluzându-se căderea ca posibilă cauză.

Moartea femeii a fost una extrem de violentă

"Moartea numitei V.I., în vârstă de 91 de ani din comuna Sâmbureşti, jud. Olt a fost violentă. Ea s-a datorat şocului traumatic şi hemoragic, consecinţa unui politraumatism cu multiple echimoze, excoriaţii, hemoragie leptomeninge, fractură piramidă nazală, fractură stern şi fracturi costale bilaterale. Leziunile de violenţă s-au putut produce prin lovire cu şi de corpuri contondente, cel puţin unul dintre acestea alungit, târâre şi compresiune între planuri dure, excluzându-se aproape total producerea acestora prin cădere. Între leziunile de violenţă şi moartea sus-numitei există legătură de cauzalitate de tip direct şi necondiţionat. Moartea poate data de 2-4 zile", arată autopsia.

Investigațiile au stabilit că fiul victimei, V.I., a fost autorul atacului violent asupra mamei sale. Acesta și-a recunoscut fapta și a fost reținut sub acuzația de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Olt și-a bătut până la moarte mama de 91 de ani. Femeia fost găsită fără suflare, plină de răni, în propria casă