Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Oneşti s-a îmbătat şi a tras cu arma de vânătoare de la balcon. A nimerit cu un glonţ în casa unei vecine

Au fost momente de panică într-un cartier din Oneşti, unde un bărbat a tras cu o armă de vânătoare chiar din balconul apartamentului său. Mai grav este faptul că un glonţ a ajuns în geamul unei femei.

de Adrian Obreja

la 12.04.2024, 14:16

Vezi și

"Greu de spus cum a motivat gestul său, pentru că în momentul în care a făcut asta era în stare avansată de ebrietate. La fel şi în momentul în care a fost identificat şi ridicat de poliţişti. Cert este faptul că ieri, în a doua parte a zilei, s-au auzit mai multe focuri de armă în centrul oraşului Oneşti, iar la câteva clipe un apel la 112 făcut de către proprietara unui apartament anunţa că unul dintre geamurile apartamentului a fost spart de un glonţ", transmite Adrian Obreja, reporter Observator.

A tras cu arma de vânătoare de la balcon

"Imediat, poliţiştii au împânzit zona, iar în scurt timp a fost identificat şi cel care a tras cu arma - un bărbat de 62 de ani din Oneşti care deţinea legal arma de vânătoare. În apartamentul în care a intrat acel glonţ, poliţiştii au găsit şi resturile de muniţie şi bura, acel component specific armelor de vânătoare. A fost dus la audieri, a fost ridicată şi arma, dar şi restul muniţiei găsite la bărbat, iar în continuare se fac cercetări", adaugă Adrian Obreja, reporter Observator.

"Vor fi din nou audieri pentru a stabili dacă bărbatul a tras la întâmplare, într-un dosar penal pentru uz fără drept de armă şi distrugere", mai spune Adrian Obreja, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Oneşti s-a îmbătat şi a tras cu arma de vânătoare de la balcon. A nimerit cu un glonţ în casa unei vecine