Un bărbat din Ploieşti a anunţat la 112 că a fost împuşcat în cap în timp ce dormea

De Adrian Obreja.
Publicat: 21.07.2021, 15:20.
Actualizat: 21.07.2021, 15:20

Un apel şocant la 112 a pus în alertă poliţiştii din Ploieşti. Un bărbat a cerut ajutor şi le-a spus operatorilor că a fost împuşcat în cap în timp ce dormea. Poliţiştii au aflat că agresorul era chiar cumnatul victimei iar arma folosită a fost un pistol cu bile.

Starea de sănătate a bărbatului de 34 de ani este una stabilă, asta pentru că rana suferită nu este una letală. Motivul este pentru că arma cu care s-a tras asupra lui este una cu bile, de tip air-soft. Bărbatul a fost cel care a sunat la 112 şi a anunţat că a fost împuşcat în cap, motiv pentru care la faţa locului a fost trimisă o ambulanţă şi mai mulţi poliţişti.

Agresorul, un bărbat de 40 de ani, a fost prins câteva ore mai târziu. A fost găsită şi arma de tip air soft, abandonată undeva pe un câmp, în apropierea locului unde a fost prins agresorul.

A fost audiat, după care procurorii l-au trimis în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă. Aceştia au decis însă să îl plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile. Bărbatul este cercetat într-un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.