Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Prahova a fost prins de jandarmi în timp ce încerca să fure 50 de litri de vin, dintr-o cisternă

Este cunoscut deja faptul că unii oameni apelează la ilegalităţi pentru a-şi satisface unele vicii. Astfel, nu puţine au fost cazurile în care sticle cu băuturi alcoolice au fost furate de pe rafutirle magazinelor. Un bărbat din Prahova, însă, a fost prins de jandarmi în timp ce fura câţiva litri de vine direct dintr-o cisternă.

de Redactia Observator

la 06.07.2022, 16:07

Un bărbat a fost prins în timp ce fura vin
Un bărbat a fost prins în timp ce fura vin

Grăzăvia s-a întâmplat marţi, când jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova au surprins în flagrant o persoană de sex bărbătesc, în timp ce sustrăgea cantitatea de 50 litri de vin dintr-o autocisternă oprită într-o parcare amenajată din proximitatea unui parc industrial.

Bărbatul s-a folosit de un recipient din plastic pentru a pune vinul cu care urma să plece liniştit spre casă, asta până să fie prins de oamenii legi. 

În cauză, conducătorului auto i-a fost întocmit act de sesizare, bunurile folosite la săvârșirea faptei precum și cantitatea de vin sustrasă, fiind predate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Prahova a fost prins de jandarmi în timp ce încerca să fure 50 de litri de vin, dintr-o cisternă