Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Prahova a spart geamurile de la UPU, nervos că nu primea informaţii despre fratele său, internat cu Covid. Poliţia a deschis dosar penal

Un bărbat din Ploieşti a fost amendat contravenţional şi este cercetat penal pentru infracţiunea de distrugere, după ce a făcut scandal în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploieşti, unde a spart două geamuri, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 26.10.2021, 17:26

Un bărbat din Prahova a spart geamurile de la UPU, nervos că nu primea informaţii despre fratele său, internat cu Covid. Poliţia deschis dosar penal
- Inquam Photos

Bărbatul a declarat că a devenit agresiv pentru că personalul medical, căruia i-a cerut date despre fratele său internat pe secţia ATI COVID, i-a cerut să aştepte, fiindcă erau multe urgenţe.

Potrivit datelor furnizate marţi de Poliţia judeţeană Prahova, incidentul a avut loc la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti, iar imediat după agresiune, bărbatul a plecat din spital.

Personalul medical al unităţii a fost cel care a sesizat Poliţia

 ”În temeiul sesizării s-a constituit echipa operativă care s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au identificat apelanta care a declarat faptul că un bărbat, în jurul orei 11.25 s-a prezentat la biroul triaj, unde a solicitat informaţii cu privire la o rudă internată pe Secţia Terapie Intensivă.  Asistenta i-a comunicat acestuia să aştepte deoarece sunt multe urgenţe, moment în care bărbatul a lovit cu piciorul uşa de acces în Secţia Primiri Urgenţe, spărgând geamul aferent uşii, după care tot cu piciorul a lovit si geamul de protecţie al biroului de triaj”, informează Poliţia Prahova.

La scurt timp, poliţiştii şi jandarmii care asigurau ordinea şi liniştea publică în zona spitalului l-au găsit pe agresor, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Ploieşti. El a fost dus la sediul poliţiei şi audiat, recunoscând fapta şi explicând că a devenit agresiv fiindcă fratele său este internat pe secţia terapie intensivă a Spitalului Judeţean Ploieşti, în stare foarte gravă, de trei zile. Agresorul a fost amendat contravenţional, cu 1.500 de lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Prahova a spart geamurile de la UPU, nervos că nu primea informaţii despre fratele său, internat cu Covid. Poliţia a deschis dosar penal