Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Satu Mare, în vârstă de 55 de ani, s-a sinucis în direct la telefon

de Monica Palade

la 08.02.2023, 09:07

Un bărbat din Satu Mare, în vârstă de 55 de ani, s-a sinucis în direct la telefon - Shutterstock

Viaţa a devenit prea grea pentru un bărbat de 55 de ani din Satu Mare. Omul a decis să îşi încheie toate socotelile şi să ia calea întunericului. În drumul său spre moarte, nu a vrut însă să plece singur, aşa că şi-a sunat o rudă şi a vorbit cu ea la telefon, chiar în timp ce îşi punea ştreangul de gât.

Incidentul a avut loc marţi seara, în locuinţa bărbatului, informează reporterul Observator Simona Vasiac. Deşi ajutoarele au fost chemate imediat, pentru bărbat a fost prea târziu.

Ce spun salvatorii

„Astăzi, la ora 19.22, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la deblocarea unei locuințe în municipiul Satu Mare, str. Arinului. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă, cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD TIM cu 8 cadre militare, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare. Forțele militare ajunse la locul solicitării au intervenit pentru deblocarea ușii, facilitând accesul personalului medical în apartament. Victima, o persoană de sex masculin cu vârsta de 55 ani, a fost găsită cu semne incompatibile cu viața”, au precizat cei de la ISU Satu Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Satu Mare, în vârstă de 55 de ani, s-a sinucis în direct la telefon