Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat din Slobozia a murit înecat cu o bucată de covrig, chiar lângă Tribunalului Ialomița, în faţa a zeci de oameni. Se pare că nimeni n-a intervenit să-l ajute

Un bărbat din Slobozia a murit după ce s-a înecat cu o bucată din covrigul pe care-l mânca. Incidentul s-a petrecut chiar în fața Tribunalului Ialomiţa.

de Redactia Observator

la 25.11.2017 , 17:22

Un bărbat din Slobozia a murit înecat cu o bucată de covrig, chiar lângă Tribunalului Ialomița, în faţa a zeci de oameni. Se pare că nimeni n-a intervenit să-l ajute

Un bătrân de 71 de ani, din Slobozia, a murit după ce s-a înecat cu o bucată din covrigul pe care-l mânca. Incidentul s-a petrecut chiar în fața Tribunalului Ialomița, în faţa a zeci de oameni.

Potrivit martorilor oculari, omul mergea pe stradă, iar la un moment dat a căzut la pământ. Cineva a sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat medicii Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița, cu două mașini de intervenție.

Specialiștii au depus toate eforturile pentru a-l salva, resuscitându-l circa 45 de minute, însă fără succes. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat decesul bătrânului și au întocmit dosar penal pentru moarte în condiții suspecte.

Articolul continuă după reclamă

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ialomița, în scopul efectuării necropsiei pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Un bărbat din Slobozia a murit înecat cu o bucată de covrig, chiar lângă Tribunalului Ialomița, în faţa a zeci de oameni. Se pare că nimeni n-a intervenit să-l ajute