Antena Meniu Search
x

Filmul dublei-crime din Sibiu: cum a ajuns individul din postură de tată și soț în cea de ucigaș al nevestei și fiicei de 14 ani (VIDEO)

O mamă şi fiica ei au fost ucise în dimineaţa de Crăciun, de un soţ violent şi furios că soţia divorţează de el. Cu câteva ore înainte de crimă, cei trei au fost împreună la colindat, în Şura Mare, judeţul Sibiu.

Vezi și

O mamă şi fiica ei au fost ucise în dimineaţa de Crăciun, de un soţ violent şi furios că soţia divorţează de el. Cu câteva ore înainte de crimă, cei trei au fost împreună la colindat, în Şura Mare, judeţul Sibiu.

Are doar 18 ani şi poartă deja o povară mult prea grea. Petru şi-a văzut tatăl cum încercă să se sinucidă. Simion Tăvală şi-ar fi dorit să-şi pună capăt zilelor, după ce a ascuns cadavrele în fântâna din curtea casei. Adolescentul nu ştia că, în momentul în care face eforturi disperate de a tăia ștreangul în care atârna părintele, sora şi mama lui au fost deja condamnate la moarte.

După ce și-a salvat tatăl, băiatul de 18 ani a găsit, în casă, un bilet, în camera părinților. Era un bilet de adio. În care tatăl îi scria fiului că el va deveni capul familiei. Dar familia lui nu era de găsit.

Gabriela, sora lui Petru, avea doar 14 ani. Era crescută sub aripa mamei, Violeta, o femeie de 36 de ani, care în urmă cu cinci luni, a înaintat actele de divorţ. Din acel moment, viaţa familiei s-a schimbat complet. Soțul femeii a devenit extrem de agresiv.

Pe acelaşi subiect

”Spunea că le taie capul, că le aruncă la câmp, astea sunt vorbele lui”, spune sora nevestei individului.

Totuşi, femeia a continuat să trăiască sub acelaşi acoperiş, chiar să doarmă împreună. În seara de Ajun, mama, fiica şi tatăl au mers împreună la colindat. Au ajuns acasă în zorii zilei, când se bănuieşte că a reînceput scandalul. Nebun de furie, tatăl şi-ar fi ucis cu mâinile goale familia. Apoi a încercat să ascundă dubla crimă.

Violeta a fost invitată de Crăciun în casa surorii sale, împreună cu fiica ei. A refuzat pentru a nu provoca încă o ceartă. Destinul lor tragic a şocat întreaga comunitate.

Dubla crimă a împărţit rudele în două tabere. Apropiaţii Violetei l-au acuzat chiar și pe fiu de complicitate. Ucigașul e acum în spital, în stare foarte gravă, iar medicii încearcă acum să-i salveze bărbatului viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Filmul dublei-crime din Sibiu: cum a ajuns individul din postură de tată și soț în cea de ucigaș al nevestei și fiicei de 14 ani (VIDEO)