Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Teleorman a scăpat cu viață după ce trenul a trecut peste el. Norocul lui i-a șocat chiar și pe salvatori

A avut zile! Un bărbat din Teleorman a scăpat cu viaţă după ce a trecut trenul peste el. Băut bine, individul s-a dezechilibrat şi a căzut pe şine. Mecanicul de tren l-a văzut, dar nu a apucat să oprească. Salvatorii care au ajuns la accident au fost şocaţi că bărbatul a scăpat doar cu nişte zgârieturi la cap. 

de Redactia Observator

la 11.11.2023, 20:30

Vezi și

"Mecanicul trenului a spus că i s-a aruncat în faţă, pe şine!"

"Deci i s-a aruncat, da?!"

Garnitura mergea de la Bucureşti spre Craiova în momentul în care bărbatul de 46 de ani s-a dezechilibrat şi a căzut pe şine. Incidentul a avut loc în apropiere de gara Gălăteni, o comună aflată la jumătatea traseului.

Mecanicul a văzut o siluetă la orizont, dar nu a mai avut suficient timp să reacţioneze. Când trenul a oprit într-un final, călătorii au coborât din vagoane şi au sunat la 112. Ca prin minune, bărbatul de pe şine supravieţuise după ce trenul a trecut peste el, însă a fost rănit uşor la cap şi transportat la Spitalul Județean de Urgență Alexandria pentru investigaţii. 

Pe acelaşi subiect

"I-a smuls părul!"

"Hai să vedem în ambulanţă ce e!"

"Dar cine e omul ăsta?! Nu-l cunoaşteţi, nimeni?"

Cine este bărbatul care a supravieţuit după ce a căzut pe şine?

Supravieţuiorul norocos e dintr-o comună aflată la două sate distanţă de locul incidentului. Poliţiştii spun că acesta băuse înainte să cadă în faţa trenului. Conductorul trenului a fost şi el verificat.

Daniela Păsu, purtătoare de cuvânt IPJ Teleorman: "Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul indicând că nu se afla sub influenţa alcoolului la momentul producerii evenimentului."

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Teleorman a scăpat cu viață după ce trenul a trecut peste el. Norocul lui i-a șocat chiar și pe salvatori