Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Timiş a ameninţat că se aruncă în gol de la etajul 4. Negociatorii au încercat 5 ore să îl convingă să renunţe

Poliţiştii din localitatea Calea Şagului, Timiş au fost în alertă în această dimineaţă, după ce un bărbat a ameninţat că se va arunca de la fereastra apartamentului în care locuia, situat la etajul patru.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 25.05.2022, 16:20

Vezi și

Bărbatul în vârstă de 49 de ani locuieşte singur în apartamentul din localitatea Calea Şagului şi ar suferi de afecţiuni psihice, în trecut fiind chiar internat la un spital din această cauză.

Ore întregi de negocieri

Echipaje ale pompierilor şi poliţiei, într-o desfăşurare de forţe, au ajuns de urgenţă la faţa locului şi au montat o saltea pentru a-l putea salva pe bărbat în cazul în care acesta s-ar fi aruncat, scrie tion.ro.

În timp ce poliţiştii vorbeau cu acesta prin uşa apartamentului, bărbatul montase pe balcon o cameră de supraveghere pentru a vedea dacă pompierii au plecat din faţa blocului său. 

Printre jandarmi, poliţişti şi medicii de pe ambulanţă s-a mai aflat şi un negociator care a încercat timp de cinci ore să îl înduplece pe bărbat să renunţe la gestul său. În cele din urmă acesta a reuşit să îl facă pe bărbat să renunţe să se arunce. El le-a deschis apoi uşa oamenilor legii care l-au preluat şi l-au dus la o clinică de psihiatrie din oraş. Potrivit acestora bărbatul se rănise folosind un cuţit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Timiş a ameninţat că se aruncă în gol de la etajul 4. Negociatorii au încercat 5 ore să îl convingă să renunţe